Dia Mundial de la Salut Mental

Des del Departament de  Salut Comunitària de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i la Taula de Salut Mental de la ciutat ens fan arribar el programa que s’ha preparat, per tal de commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra arreu del món el proper 10 d’octubre.

Ara, més que mai, l‘atenció a la salut mental i el benestar emocional, fonamentalment en col·lectius més febles com la infància i l’adolescència, és la prioritat social i sanitària. La pandèmia per la COVID_19 està fent estralls en molts sectors de la ciutadania a nivell físic, però també i molt especialment a nivell de benestar emocional i salut mental; i és imprescindible i urgent abordar les conseqüències que ja s’estan patint, però sobretot les causes, tal com expliquen els experts.

 

A continuació en un PDF, trobareu la informació del programa d’activitats que els serveis i entitats de la ciutat duran a terme, i el pòster de la webinar que tancarà aquesta commemoració el proper 15 d’octubre a les 12 h. i a la que podreu accedir amb aquest enllaç:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.