Dia Mundial de l’Alzheimer – 21 de setembre de 2020

L’Associació de Familiars d’Alzheimer del Baix Llobregat, amb el suport del Departament de Salut Comunitària de l’Ajuntament de Sant Boi, commemora el proper 21 de setembre, el DIA MUNIDAL DE L’ALZHEIMER. Aquesta data va ser proposada per l'”Alzheimer’s Disease International”, i instaurada arreu del món per l’OMS.

 

Enguany, i amb motiu de la pandèmia pel SARS_CoV_2, aquesta entitat, en un acte de responsabilitat i compromís social, ha suspès el seu programa d’activitats (conferències, xerrades, taules rodones, exposicions i cinefòrums entre d’altres), tot i que ha elaborat un cartell per commemorar el Dia Mundial de l’Alzheimer, que reproduïm en el cos de l’article.

 

 

 

 

Totes aquestes accions persegueixen sensibilitzar la ciutadania respecte aquesta patologia que afecta uns 60.000 catalans i catalanes i a més de 800.000 persones al conjunt de l’Estat. Ens demanen que fem difusió de l’efemèride pels nostres canals de comunicació.

 

I aquí tenim un vídeo molt encoratjador de com atenen els afectat/des -malalts/es curadors/es- per la demència Alzheimer i altres patologies com la Demència per Cossos de Lewy, la Demència Frontotemportal, la Demència Vascular i altres.

És de l’AFA, i es titula 25 anys per recordar, té una durada de 4:54’ i expliquen que amb motiu dels 25 anys de l’AFA Baix Llobregat, de la mà d’Erci Martín de la productora Let’s Media, han creat aquest preciós vídeo dels Centres d’Estimulació Cognitiva i Descàrrega Familiar Alois de l’AFA, la seva punta de llança en la lluita contra l’Alzhèimer.

 

 

També adjuntem en un document PDF la presentació de l’Espai Fem Memòria, un centre d’estimulació per a persones diagnosticades en fases inicials i amb deteriorament cognitiu lleuger, pioner a la comarca del Baix Llobregat i situat al C de Dídac Priu núm. 10, de Sant Boi. L’obrirem clicant aquest vincle: Espai Fem Memoria set 20

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.