Dijous és el Dia Mundial de la Salut, vine a Can Massallera: Activa’t per la teva salut

Des del nostre Departament Salut Comunitària i Benestar ens conviden a assistir a la jornada que tindrà lloc a Can Massallera, dijous vinent, i que està centrada en la salut a través de l'esport. Enguany porta per títol "Activa't per la teva salut". Hi haurà tallers al matí i a la tarda l'acte central. Tothom hi podem anar.

La jornada Activa’t per la teva salut tindrà una Fira d’entitats de salut i durant el matí tindran lloc diversos tallers orientats a l’objecte central del dia: ser persones actives.

A la tarda tindrà lloc l’acte central, presentat per l’alcaldessa i seguidament hi haurà una taula d’especialistes: Per què hem de ser persones actives?

I diverses ponències, entre les ponències hi haurà la Dra. Violant. I en el vídeo que pengem queda clar que: L’esport i l’activitat física són claus en la vida de les dones!

La Dra. Mariona Violant ens explica a la #RevistaClaror que és imprescindible que aquest estiguin integrats en el dia a dia de cada etapa vital de la dona. #esport #dona.

Aquí hi tenim el vídeo on explica la importància de l’esport en les diferents etapes de la vida de la dona:

La intervenció de la Dra. Mariona Violant serà sobre els Beneficis de l’activitat física en persones adultes i gent gran. És la coordinadora del Pla Nacional de Promoció de l’Activitat Física del Consell Català de l’Esport.

Vols venir a escoltar-la i a les altres ponents? Mira el díptic que hem posat adjunt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.