Dijous és el Dia Mundial de la Salut, vine a Can Massallera: Activa’t per la teva salut

Des del nostre Departament Salut Comunitària i Benestar ens conviden a assistir a la jornada que tindrà lloc a Can Massallera, dijous vinent, i que està centrada en la salut a través de l'esport. Enguany porta per títol "Activa't per la teva salut". Hi haurà tallers al matí i a la tarda l'acte central. Tothom hi podem anar.

La jornada Activa’t per la teva salut tindrà una Fira d’entitats de salut i durant el matí tindran lloc diversos tallers orientats a l’objecte central del dia: ser persones actives.

A la tarda tindrà lloc l’acte central, presentat per l’alcaldessa i seguidament hi haurà una taula d’especialistes: Per què hem de ser persones actives?

I diverses ponències, entre les ponències hi haurà la Dra. Violant. I en el vídeo que pengem queda clar que: L’esport i l’activitat física són claus en la vida de les dones!

La Dra. Mariona Violant ens explica a la #RevistaClaror que és imprescindible que aquest estiguin integrats en el dia a dia de cada etapa vital de la dona. #esport #dona.

Aquí hi tenim el vídeo on explica la importància de l’esport en les diferents etapes de la vida de la dona:

La intervenció de la Dra. Mariona Violant serà sobre els Beneficis de l’activitat física en persones adultes i gent gran. És la coordinadora del Pla Nacional de Promoció de l’Activitat Física del Consell Català de l’Esport.

Vols venir a escoltar-la i a les altres ponents? Mira el díptic que hem posat adjunt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*