Dilluns, 12 de maig, a Can Massallera es va fer l’acte de reconeixement de l’Àrea de Seguretatat Pública a persones, cossos, entitats, i col·lectius

Dilluns passat, dia 12 de juny, va tenir lloc a Can Massallera l'acte de reconeixement públic i lliurament de guardons de l'Àrea de Seguretat Pública que realitza l'Àrea cada dos anys i que va aprovar el Ple Municipal de maig.

 

Durant l’acte van intervenir breument: per fer-ne l’obertura el tinent d’Alcaldia, José Àngel Carcelén i en va donar la benvinguda i fer la introducció el director de l’Àrea de Seguretat Pública, Albert Vilatarsana. La cloenda v aser a càrrec de l’alcadessa.

Prèviament al lliurament de les condecoracions, es va emetre un vídeo fet per membres de la Policia Local i que resumeix la tasca que fa diàriament la nostra Seguretat Pública.

Enguany ha tingut una novetat, també s’hi afegia el col·lectiu de Protecció Civil. Podem veure a la imatge que són força persones les que van ser guardonades o distingides, i entre les quals també hi ha companys i companyes i departaments de l’Ajuntament. En acabar l’acte es va demanar guardonats i guardonades pugés dalt de l’escenari per fer la foto.

També es va distingir el gos Lucky que es va jubilar perquè és gran i ja ha estat adoptat per una família de Sant Boi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.