Dilluns, 12 de maig, a Can Massallera es va fer l’acte de reconeixement de l’Àrea de Seguretatat Pública a persones, cossos, entitats, i col·lectius

Dilluns passat, dia 12 de juny, va tenir lloc a Can Massallera l'acte de reconeixement públic i lliurament de guardons de l'Àrea de Seguretat Pública que realitza l'Àrea cada dos anys i que va aprovar el Ple Municipal de maig.

 

Durant l’acte van intervenir breument: per fer-ne l’obertura el tinent d’Alcaldia, José Àngel Carcelén i en va donar la benvinguda i fer la introducció el director de l’Àrea de Seguretat Pública, Albert Vilatarsana. La cloenda v aser a càrrec de l’alcadessa.

Prèviament al lliurament de les condecoracions, es va emetre un vídeo fet per membres de la Policia Local i que resumeix la tasca que fa diàriament la nostra Seguretat Pública.

Enguany ha tingut una novetat, també s’hi afegia el col·lectiu de Protecció Civil. Podem veure a la imatge que són força persones les que van ser guardonades o distingides, i entre les quals també hi ha companys i companyes i departaments de l’Ajuntament. En acabar l’acte es va demanar guardonats i guardonades pugés dalt de l’escenari per fer la foto.

També es va distingir el gos Lucky que es va jubilar perquè és gran i ja ha estat adoptat per una família de Sant Boi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*