Dilluns es farà el sorteig previst al Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mama

Des del Departament d’Esports ens demanen que difonguem aquesta informació sobre l’activitat de l’edició del Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mama que es va haver de suspendre per la pluja:

La 3a edició de Zumba PAS A PAS amb el Càncer de Mama es va haver d’anul·lar, tal com preveu la normativa, a conseqüència de les condicions climatològiques que la van fer impossible, no només per la dificultat de realitzar una activitat sota la pluja, sinó també pel risc que implica utilitzar aparells elèctrics en un lloc mullat, com són els altaveus i aparells de música.

Volem donar les gràcies a les 442 persones inscrites per la seva col·laboració i solidaritat, així com pel suport i comprensió. Els 4.294,00 € recollits seran destinats íntegrament al projecte d’investigació contra el càncer de mama tal com estava previst.

Malgrat tot, el comitè organitzador ha fet les gestions necessàries amb els patrocinadors a fí que el sorteig de cap de setmana a la casa rural Mas Corominola i de l’ús d’un cotxe cedit per Turycar Peugeot sí que es dugui a terme. Així, el sorteig es farà el proper dia 5 de novembre, a les 17 hores, al concessionari Turycar Peugeot (com anar-hi), es retransmetrà en directe a través de Facebook Live (https://www.facebook.com/pasapascm), i posteriorment es penjarà al web de l’Associació.

Les persones que encara no hagin recollit la samarreta podran fer-ho de 17 a 20 hores en el mateix concessionari.

Més informació.

Agraïm la vostra col·laboració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.