Dissabte es farà la Fira d’entitats. Dia Internacional de Persones amb Discapacitat

La Fira d’Entitats tindrà lloc dissabte, dia 1 de desembre, de 10h a 13.30, a la plaça de Catalunya.

El dia 3 de desembre es commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Amb aquest motiu, per sisè any consecutiu, l’Ajuntament organitza la Fira d’Entitats en la que hi participen diverses entitats del municipi que treballen en aquest àmbit i serveis: Institució Balmes, Ampa Balmes, Ilunion, CO Sant Jordi PSSJD, Fundació Cassià Just, Federació ECOM, Fip Ball, Fibrobaix, ARAMIS, Servei Prelaboral de Sant Boi, Associació Tots Som Santboians, Los Sauces, IGUALSSOM, CID (Centre d’Informació de la Discapacitat de la Biblioteca), UPA Divers, Associació Equilibri, tallers municipals de lectoescriptura i cuina (que realitzen des de la Fundació Pere Tarrés), tallers municipals de manualitats (que realitzen des de l’entitat DID).

Desenvolupament de la Fira:

Des de les 10h fins les 13.30h cadascuna de les entitats i els serveis tindran la carpa que ja han demanat segons mides i mobiliari, en funció de les activitats que hi organitzen.

Les diferents activitats que s’hi duran a terme són: exposicions i venda de manualitats, informació de les entitats i serveis, tallers infantils,…

Aquest any, en la carpa institucional, es farà el muntatge d’un arbre de Nadal dels desitjos que s’anirà guarnint amb les postals que es facin en el taller de manualitats.

En la carpa institucional també es farà un passe de vídeo que en el que es recull totes les intervencions de l’últim any en matèria d’accessibilitat a la informació i comunicació en diferents equipaments municipals (audioguia, bucle magnètic, lupes,…).

Cap a mig matí, hi haurà una exhibició de Zumba inclusiu a càrrec de l’escola de ball Fip Ball.

Horari
10h Inici de la Fira
12h Presència institucional
12.30h Ball inclusiu a càrrec de Fip Ball. Zumba
13.30h Finalització de la Fira

Hi vindreu?

Tenim el Díptic de la Jornada annex per descarregar a Documents Relacionats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.