Dissabte vinent, de 10 a 14h, a la pl Catalunya se celebrarà la Fira d’Entitats i Mostra de Productes de Comerç Just

El 13 de maig, Dia Mundial del Comerç Just, s’anima la ciutadania a fer un pas cap a les alternatives. Arrenca la campanya “La Revolució de les butxaques". L’Ajuntament de Sant Boi se suma a la commemoració amb aquest programa d'activitats a Plaça Catalunya, el mateix dissabte. Hi vindràs?

 

La 13a edició de la campanya Som Comerç Just i Banca Ètica a Sant Boi de Llobregat -antiga Festa del comerç Just i la Banca Ètica-, 18a a ciutats com Barcelona, se celebrarà a més de 25 municipis catalans al voltant del 13 de maig, el Dia Mundial del Comerç Just.
Sota el lema La Revolució de les butxaques els actes d’enguany se centren en el paper dels consumidors i consumidores com a agents actius per revertir les injustícies socials i medioambientals que generen les multinacionals.

Amb aquest objectiu, el 13 de maig, de 10 a 14h, a la plaça de Catalunya de Sant Boi de Llobregat se celebrarà la tradicional Fira d’entitats i mostra de productes de comerç just amb una gran participació de les entitats de la ciutat: Associació d’Amistat San Miguelito-Sant Boi, Associació Compassió i Vida, Cooperaccio, Desos Opció Solidària, Ensenyament Solidari, Fundació Kassumay, Fundació Pau i Solidaritat, Fundació Vicente Ferrer, Grup de Suport al Colectivo de Mujeres de Matagalpa i Vols Voluntariat Solidari.

Aquest és l’espot de la Campanya:

Enguany la Fira també dóna cabuda a diverses iniciatives d’emprenedoria que s’estan desenvolupant a la ciutat, com són el projecte d’artesania WEART, el col·lectiu d’artesans sense ànim de lucre Art per Art, el projecte La Cafeterabike i el projecte de DESOS Opció Solidària de producció d’horta ecològica i formació ocupacional, Central Parc del Baix Llobregat.

Durant la jornada, destaca una programació pensada per a infants i famílies, amb un espai de jocs (10 a 13), el taller de circ per a infants de Los Herrerita Circ a les Golfes (10.30 a 12h) i l’espectacle de teatre i titelles de Tanaka Teatre (12.30h), Bon Profit!.

Cartell de Sant Boi de la Campanya:

A Catalunya la Campanya se celebrarà en diversos municipis:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.