eBiblioCat. La teva Biblioteca a casa

Què és l’eBiblioCat?

És un servei que fa possible el préstec de continguts digitals (obres de ficció per a públic adult i per a públic infantil i juvenil, que inclouen còmic, narrativa, poesia i teatre i obres de no-ficció per a públic adult i per a públic infantil i juvenil, que inclouen obres de ciències socials, desenvolupament personal, esports, informàtica, viatges, etc.. , pel•lícules, música , revistes i audiollibres) de la Xarxa de Biblioteques que funciona igual que la vostra biblioteca habitual, però a través de la xarxa.   Es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel•ligents.

 

Com puc entrar a l’eBiblioCat?
El servei està disponible a l’adreça http://catalunya.ebiblio.cat. També s’hi pot accedir descarregant l’aplicació eBiblio disponible per iOS i Android

 

Si teniu Carnet

1. Aneu a “El meu compte”
2. Introduiu el número de carnet (codi de barres) del vostre carnet de la biblioteca i el PIN/contrasenya. Si mai heu canviat la vostra contrasenya aquesta és per defecte la vostra data de naixement en format DDMMAAAA.
Si l’heu canviat alguna vegada i no la recordeu la podeu modificar des dels catàlegs de les biblioteques

 

Si no teniu carnet de la biblioteca
Si no disposes de carnet de biblioteca públic el pots obtenir de manera immediata a partir d’un formulari, accediu i obtindreu un carnet provisional.

Existeix una guia de l’usuari i vídeos d’ajuda que us explicaran tot el procés, si teniu més dubtes et pots dirigir a les  Biblioteques de Sant Boi .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.