Educació Viària amb World Heroes BCN

L'Equip d'Educació Viària de la Policia Local ha rebut la visita a les seves dependències dels creadors d'una iniciativa empresarial innovadora que presenta els seus productes sota el nom "World Heroes Barcelona". Us expliquem el que fan...!

 

Durant el matí de dimarts dia 5 de Setembre de 2017, hem rebut a l’oficina de l’Equip d’Educació Viària de la Policia Local la visita d’en Carles.

En Carles, juntament amb l’Israel, són dos joves emprenededors residents a la localitat de Gavà i creadors de l’empresa World Heroes Barcelona, dedicada a la venda de roba casual, la qual és publicitada i distribuïda des de la seva web i les diferents xarxes socials des de fa no gaire temps.

El producte que ofereixen té una particularitat, i és que porta insertat en una de les mànigues de les samarretes un codi QR, el qual un cop escanejat, ens adreça al vincle relacionat amb el dibuix frontal de la samarreta, és a dir, trobarem una història i/o entrevista amb alguna persona relacionada amb cossos de seguretat, prevenció, extinció d’incendis, sanitàries, protecció civil o qualsevol altra que, prèviament, en Carles i l’Israel han entrevistat i publicat al seu bloc d’accés públic.

D’aquesta manera, volen homenatjar als herois anònims de la nostra societat, formin part d’algun cos de seguretat /prevenció o no.

A més, ens han fet lliurament d’una de les seves samarretes que recentment han posat a la venda.

Si voleu participar explicant-los alguna història vostra o d’alguna persona que conegueu relacionada amb la prevenció, socors o protecció de persones, no dubteu en contactar amb ells.

Us deixem el seu enllaç per si fos del vostre interés i poder saber alguna cosa més del que fan aquests dos joves que tot just comencen el seu camí dins el sector comercial, desitjant-los molta sort.

http://worldheroesbcn.com/?lang=ca

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.