El nostre xef Albert Mendiola, del Marimorena, Cuiner de l’Any 2017!

El cuiner santboià Albert Mendiola, del restaurant Marimorena, va ser reconegut diumenge com a Cuiner de l'Any 2017, en el marc de la celebració del Fòrum Gastronòmic al Palau de Congressos de Girona.

L’elecció va ser feta per mitjà de votació pública al web de La Vanguardia, quedant per davant dels altres quatre finalistes: Àlvar Ayuso (restaurant Alvart, ara a l’Hostal Empúries de Roses), Kaya Jacobs (El Tossal Gros, Prenafeta), Ariadna Julian (Montvínic, Barcelona) i Sergi Roca (Esquilibri, Navata).

Ara tenim un santboià com a millor Cuiner de l’any 2017, amb els fogons aquí, i que defensa el producte de proximitat.
Felicitem-nos! I gràcies per la resposta de tothom en forma de votació.

Aquest és el plat que va cuinar davant del públic: ou a la romana amb calamars i ceba.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*