El Pere Curto i la Roser Ros s’han jubilat aquest agost

El Pere es va jubilar el 3 d'agost i la Roser el 24. L'un ja està entrant en aquesta nova modalitat vital, ella encara està fent el traspàs de les seves tasques qüotidianes dutes a terme fins ara, i especialment intenses durant la pandèmia. No ens n'hem pugut acomiadar com fèiem abans, ha estat sense veure'ns, sense celebrar-ho, i es fa estrany. Potser quan les coses tornin a ser com abans, o més semblants, podríem fer una trobada amb totes les companyes i els companys que durant aquesta crisi sanitària s'han jubilat. Parlant avui amb el Pere d'això, diu que s'hi apunta! Repassem què han fet cadascú en les seves vides laborals.
Pere Curto Vallès

Va començar a treballar a l’Ajuntament el 3 de maig de 1990 com a Cap d’Administració de Personal a Recursos Humans. Va ocupar aquest lloc de treball fins al 2008.

Posteriorment va realitzar tasques de Control de Gestió en diferents àrees de l’Ajuntament dins l’òrbita de Territori, Sostenibilitat i Desenvolupament.

En el període posterior al confinament i fins a la seva jubilació, el 3 d’agost d’enguany, va col·laborar amb l’equip del Projecte Reativem.

 

Roser Ros Guitart

La Roser ens dedica aquest acomiadament:

“He après al llarg de la meva vida que un somriure, quan neix del cor, obre moltes portes. Gràcies a tots i totes els que me l’heu ofert. Cuideu-vos.”

Va començar a treballar a l’Ajuntament el 1984, concretament al Centre Municipal de Planificació Familiar, com a infermera.

L’any 2003, amb tot l’equip de Planificació Familiar, va passar a treballar dins de l’àmbit sanitari de l’Ajuntament, al Programa d’Atenció a les Dones als ambulatoris de Sant Boi.

Després, al gener de 2012, com a tècnica, va incorporar-se al Departament de Salut Comunitària, fins al 24 d’agost d’enguany que ja s’ha jubilat.

3 respostes a «El Pere Curto i la Roser Ros s’han jubilat aquest agost»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.