El post guanyador de Records de les nostres vacances és…!

Hem rebut 5 continguts per concursar a la proposta de compartir els records de les nostres vacances. Molt diversos entre ells i tots basats en la imatge. Alguns molt treballats, i gran bellesa i també amb molta originalitat. És ben cert que haguessin pogut ser més, però és el que hem rebut.

 

 

El jurat ha estat composat per la Salut Gonzàlez, 2a tinenta d’Alcaldia de l’Àrea d’actuació política d’Aliances, Innovació i Govern intern; el Marc Aguilà, regidor de Planificació, Qualitat i Avaluació de Polítiques Públiques, Innovació i Projectes Europeus i Modernització i Administració Electrònica, Joventut, Comunicació i LGTBI; el Llorenç Fernández, cap de la Unitat d’Assistència a la Planificació i Avaluació; i la Lluïsa Simon, tècnica de Comunicació Interna.

La reunió per determinar el post guanyador va tenir lloc, dilluns, dia 5 d’octubre, i es va realitzar mitjançant videoconferència. Hi va haver acord unànime en valorar els treballs i es va acordar que els resultats de les visites realitzades per part de tots i totes nosaltres, a tots els posts publicats durant el mes de setembre, és la millor valoració directa que hem fet entre totes les companyes i companys que mirem l’Ajuntagent.

 

I el post guanyador és:

Records de les nostres vacances: L’avió de Requesens, del Xavi Martínez

 

El post guanyador del Xavi ha rebut amb 121 visites i 3:11’ mitjana de temps de visita, quedant en primer lloc de totes les visites del mes de setembre. En segon lloc, un altre post seu!: Records de les nostres vacances: Vacances d’agost en família, del Xavi Martínez, 101 i 2:54’.

El jurat també ha tingut en compte la creació del vídeo de relat històric de l’accident aeri que va patir Protecció Civil en intentar apagar l’incendi, i alhora de record de la visita que hi va fer amb la seva família. Juntament amb l’escrit en format d’article que explica el que veiem al vídeo.

No ens perdem el vídeo!

El tornem a adjuntar per si el volem veure:

 

I el premi atorgat consisteix en dues 2 entrades per veure l’obra de teatre La Celestina, el dia 18 d’octubre a Can Massallera i dins de la programació Arts escèniques, música i espectacles familiars de la temporada de tardor. Aquest programa ha estat preparat pel nostre Departament de Cultura i ens les han ofert per a aquest motiu. Moltes gràcies a tot l’equip de Cultura!

 

4 respostes a «El post guanyador de Records de les nostres vacances és…!»

  1. Bon dia!
   No sabem qui ets… tot i així agraim el teu comentari i celebrem que felicitis al Xavi, perquè s’ho mereix, oi?
   Gràcies i que vagi tot molt bé!

    1. Gràcies David,
     La idea era visualitzar una mica la feina tan arriscada que algunes persones realitzen en benefici d’altres.

     Una abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.