El tràfic d’éssers humans, a través dels ulls de “Blessy”

A Cal Ninyo tindrà lloc la presentació d'un documental que narra la vida d'una dona que ha viscut una situació de tràfic d'éssers humans, la Blessy. Quatre dones supervivents d'aquest tràfic d'éssers humans, amb la col·laboració de tres realitzadores, ha donat lloc a aquest treball documental. Seguidament a la projecció, es farà un col·loqui amb persones expertes. Serà el 12 de juliol, a les 19h.

 

El proper 12 de juliol, a les 19h, Cal Ninyo acollirà la presentació del documental Blessy, una peça audiovisual que ofereix una nova mirada sobre el tràfic d’éssers humans. Aquesta forma d’esclavitud moderna, també present a casa nostra, suposa una greu violació dels drets humans i una manifestació de la violència de gènere.

El documental, que ha comptat amb la producció de Càmeres i Acció i la col·laboració de SICAR cat-Adoratrius, narra la vida de Blessy, una dona de 35 anys que ha viscut una situació de tràfic d’éssers humans. La peça és el resultat d’una creació col·lectiva construïda per quatre dones supervivents de tràfic d’éssers humans, amb la col·laboració de tres realitzadores.

La projecció anirà seguida d’un col·loqui on intervindran dues expertes de l’organització SICAR cat, l’educadora social Anna Hernández i la coordinadora de sensibilització i incidència de SICAR, Rosa Cendón.

L’acte ha estat organitzat conjuntament per la Unitat d’Igualtat i la Unitat de Cooperació, Solidaritat i Pau de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.