
Aquesta candidatura és ja tot un èxit i un motiu d’orgull per a la nostra ciutat. Però si amés aconsegueix el premi, sens dubte serà una oportunitat i un factor d’atracció per a Sant Boi.
Quan diem que la nostra ciutat té potencial com a destí turístic, estem parlant d’actius com la nostra oferta gastronòmica i el producte de proximitat de Km 0. Albert Mendiola combina perfectament l’aposta per la cuina saludable i innovadora amb la tradició i el producte local.
Per això crec que mereix aquest premi i us animo a donar-li el vostre suport a través de l’enllaç. Les votacions es poden fer fins al dia 15 de novembre.
Les votacions es fan a través de la pàgina web de La Vanguàrdia, concretament en el seu apartat de Participació, aquí tenim el vincle.
http://www.lavanguardia.com/participacion/20171031/432485518575/concurso-cuiner-any-2017.html
Vídeo de presentació per al premi:
Hi veureu la seva presentació i una de les seves receptes pas a pas.