El xef santboià Albert Mendiola nominat al Premi Cuiner de l’Any!

Fa pocs dies hem sabut que el xef santboià Albert Mendiola ha estat nominat al Premi Cuiner de l'any 2017. Aquest premi reconeix la tasca de cuiners emergents, que utilitzen productes de proximitat, tenen sensibilitat amb produccions ecològiques, col·laboren amb productors locals i fan difusió d'aquests valors. Els finalistes són cinc joves cuiners.

 

Aquesta candidatura és ja tot un èxit i un motiu d’orgull per a la nostra ciutat. Però si amés aconsegueix el premi, sens dubte serà una oportunitat i un factor d’atracció per a Sant Boi.

Quan diem que la nostra ciutat té potencial com a destí turístic, estem parlant d’actius com la nostra oferta gastronòmica i el producte de proximitat de Km 0. Albert Mendiola combina perfectament l’aposta per la cuina  saludable i innovadora amb la tradició i el producte local.

Per això crec que mereix aquest premi i us animo a donar-li el vostre suport a través de l’enllaç. Les votacions es poden fer fins al dia 15 de novembre.

Les votacions es fan a través de la pàgina web de La Vanguàrdia, concretament en el seu apartat de Participació, aquí tenim el vincle.

http://www.lavanguardia.com/participacion/20171031/432485518575/concurso-cuiner-any-2017.html

 Vídeo de presentació per al premi:

Hi veureu la seva presentació i una de les seves receptes pas a pas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.