Els petitons… PRIMER!!

Durant els mesos de maig i juny, l'Equip d'Educadors, com cada any, visita les diferents escoles bressol de la població per iniciar els nens/es en el coneixement de les normes viàries i cíviques.

 

No cal dir que, en els temps en que vivim, l’educació viària i cívica, enteses com la impartició de coneixement de les normes i actituds a adoptar en el nostre accés a l’entorn viari, tant com a conductors, vianants o passatgers, esdevé una de les més importants preocupacions de la nostra societat degut a la densa afluència de trànsit rodat i persones, els quals coincideixen dia rere dia a l’espai públic, fent-se imprescindible l’assoliment d’un adequat nivell de convivencia i pacificació entre tots els rols presents en ell.

L’Equip d’Educadors de la Policia Local no és impassible al problema i, per això, creiem en la importància d’inculcar valors primordials entre els nostres infants per a dotar-los de les habilitats necessàries que els permetin desenvolupar-se i evolucionar a la via pública, ja des de ben menuts.

Durant els mesos de maig i juny, aquest equip ha visitat les 14 escoles bressol de la nostra població, mostrant els nen/es, a través de diverses activitats, jocs i amb l’ajuda dels companys del Grup Caní, acompanyats de l’Uno i el Zoco, les actituds més eficients i idonees a l’hora de transitar pels nostres carrers com a vianants i, fins i tot, com a passatgers al vehicle dels nostres familiars o amics.

Podem dir, sense risc d’equivocar-nos, que els nostres petitons gaudeixen d’un excelent nivell de coneixement viari i cívic a més d’haver-s’ho passat d’allò més bé.

APRENEM MENTRE GAUDIM!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.