ELS SERVEIS VIRTUALS DE LES BIBLIOTEQUES, A L’ABAST DE TOTHOM

Si ets resident a Catalunya i no tens carnet de les biblioteques, ara tu també pots accedir als serveis virtuals de les biblioteques.

Tindràs accés a la plataforma de préstec digital eBiblio Catalunya, amb accés a llibres, pel•lícules i revistes; les bases de dades Naxos Music Library, amb un ampli repertori musical sobretot del gènere clàssic, l’In-edit TV, amb documentals musicals, així com els audiollibres en mp3, o l’hemeroteca de La Vanguardia, per destacar-ne alguns.

Per fer-ho has d’accedir al Catàleg Aladí i donar-te d’alta com a usuari temporal a través de la sol·licitud del carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals. Aquesta opció només és vàlida per als ciutadans i ciutadanes que ho demanen per primer cop, que tenen 14 anys o més i que són residents a Catalunya. Un cop registrat rebràs immediatament un missatge de correu electrònic amb un codi d’identificació temporal a partir del qual podràs accedir a aquests serveis virtuals.

Aquest usuari temporal té una vigència de tres mesos. Passat aquest termini, hauries d’adreçar-te a la biblioteca per activar, prèvia identificació, el carnet definitiu de les biblioteques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.