ELS SERVEIS VIRTUALS DE LES BIBLIOTEQUES, A L’ABAST DE TOTHOM

Si ets resident a Catalunya i no tens carnet de les biblioteques, ara tu també pots accedir als serveis virtuals de les biblioteques.

Tindràs accés a la plataforma de préstec digital eBiblio Catalunya, amb accés a llibres, pel•lícules i revistes; les bases de dades Naxos Music Library, amb un ampli repertori musical sobretot del gènere clàssic, l’In-edit TV, amb documentals musicals, així com els audiollibres en mp3, o l’hemeroteca de La Vanguardia, per destacar-ne alguns.

Per fer-ho has d’accedir al Catàleg Aladí i donar-te d’alta com a usuari temporal a través de la sol·licitud del carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals. Aquesta opció només és vàlida per als ciutadans i ciutadanes que ho demanen per primer cop, que tenen 14 anys o més i que són residents a Catalunya. Un cop registrat rebràs immediatament un missatge de correu electrònic amb un codi d’identificació temporal a partir del qual podràs accedir a aquests serveis virtuals.

Aquest usuari temporal té una vigència de tres mesos. Passat aquest termini, hauries d’adreçar-te a la biblioteca per activar, prèvia identificació, el carnet definitiu de les biblioteques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*