En marxa el projecte OPTIMUM de l’EDUSI, la setmana vinent presentació a les persones inscrites

Fa uns dies que vàrem enviar un Ajuntaflaix explicant la posada en marxa d'aquest projecte de l'EDUSI que engega el treball per projectes comptant amb la col·laboració de les persones que treballem a l'Ajuntament. En aquest article expliquem com ha anat la resposta, i què farem a partir d'ara per si algú encara vol participar. Cliques?

El passat 9 d’abril de 2019 vàrem enviar l’AjuntaFlaix 022/19 per explicar que s’obria una convocatòria d’inscripció a una sessió informativa per formar part de l’equip del projecte europeu eDUSI*.

Es va explicar que era una proposta innovadora de treball per projectes i una oportunitat d’aconseguir alguns ingressos extra, perquè l’organització confia en el talent intern. I que com que és un projecte obert a tothom que vulgui participar, tots els perfils són benvinguts.

Recordem que vàrem explicar que seran àmbits molt diversos: telecomunicacions, social vinculat a la gent gran, joves i/o persones en risc d’exclusió social, obra civil, mobilitat, seguretat viària, smart city, eficiència energètica, administració electrònica, jurídic, econòmic, etc. Igualment pel que fara al ventall de tasques.

Seguidament al Flaix descrit, la gent s’ha anat inscrivint. Fins a avui, s’han apuntat a la sessió informativa 109 persones. Ja han estat convocades en dues dates diferents fent-ne dos grups, procurant que les del mateix entorn no coincideixin de dia i minimitzar-ne l’impacte de l’absència.

Les sessions informatives estan programades a la sala de plens de la Casa de la Vila, els dies 6 i 8 de maig, de 14.00 a 15.00h. Si algú s’anima… encara queda algun dia per apuntar-s’hi… (Clica aquí).

El projecte OPTIMUM – Gestió Horitzontal de l’EDUSI, el podem consultar com a operació al web de l’edusi.santboi.cat.

Si vols més informació sobre tota l’Estratègia DUSI, clica aquest post de l’Ajuntagent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.