En marxa els 7 projectes de La Salut de l’Organització. 2a edició

Aquesta segona edició de La Salut de l’Organització també es va fer mitjançant la tècnica de Gestió Apreciativa del Canvi. Ha consistit en uns tallers conduïts per TAGA, empresa internacional dedicada a facilitar a organitzacions i empreses els processos de canvi i transformació cap a una millor prosperitat; juntament amb el Centre Internacional de Formació Contínua de la Universitat de Vic.

Les companyes i els companys, reunits en grups, han participat en aquests tallers i han treballat durant i entre sessions per tal d’elaborar els projectes finals que ara implementarem a l’Ajuntament. El programa ha consistit en 6 tallers experimentals.

El darrer dia, l’11 de juliol, va tenir lloc la presentació i avaluació dels projectes. I durant aquesta sessió és va realitzar un vídeo (2 minuts i 22″) que recull breument les intervencions dels equips dels projectes quan els presentaven. Al vídeo es veuen uns segons de cada presentació, que l’alcaldessa es va adreçar a les persones presents per agrair la dedicació i la tasca i al final hi ha una petita valoració d’algunes companyes i companys que hi van participar.

 

Video: durada 2 minuts 22”

Parlem de cadascun dels projectes

Les persones que hi participen ens han fet arribar una explicació sobre el projecte que han treballat, i adjuntem la presentació que es va projectar a la sessió d’avaluació esmentada més amunt.

Perquè no es faci massa llarg, en aquest post, parlarem dels primers que ens van fer arribar. I properament continuarem explicant els que queden pendents.

 

Projecte: CREAR UN ESPAI SALUDABLE

“El projecte intenta aportar una visió holística de l’organització i es posiciona entre diverses iniciatives que ja es donen a l’Ajuntament per tal de crear una organització més saludable.

El nostre propòsit és crear un manual de procediments per gestionar els canvis que estigui a disposició dels comandaments i tingui en compte la gestió de l’espai de treball de cada persona que treballa a l’Ajuntament.

Per a demostrar que la col·laboració i la participació de les persones és bàsica per proposar qualsevol canvi en l’espai i el mètode de treball, hem focalitzat el projecte en la creació d’un espai office.

Del resultat de l’enquesta sobre l’espai i de la recerca d’espais, hem concretat en diverses possibilitats de creació de l’espai per a petits descansos i per menjar. Aquests espais seran provisionals fins a la creació de l’espai definitiu en un futur.

Hem aplicat la sistematització proposada al curs sobre les accions ja realitzades i les que s’havien d’esdevenir. Queda pendent la proposta del manual un cop inaugurem els espais office provisionals.”

I aquí tenim el vincle a la presentació Crear un Espai Saludable.

https://prezi.com/view/oQBwXmSfmFSviQGGNLI6/

 

Projecte: TALENTS

“Tu tens talent, el vols compartir amb nosaltres?

Us presentem la continuació del treball de Banc de Talents on cercàvem talents i projectes per demostrar les nostres habilitats.(http://ajuntagent.santboi.cat/projecte-banc-de-talents/)

Vam presentar la plataforma digital on barrejàvem l’oferta i la demanda. (http://talents.santboi.cat/)

 

Ara, us proposem projectes concrets i demanem un espai presencial que hem denominat Talent Zone.

Treballem en una organització que té uns valors sòlids i on dediquem 1/3 part del nostre temps vital. La formació de la gestió apreciativa del canvi ha estat una oportunitat excel·lent per a que fem servir el mateix llenguatge en diferents projectes. T’interessa?.

Així doncs, si vols aplicar el teu talent i tenir còmplices [socis] en aquesta aventura, el BANC DE TALENTS és el teu espai d’intercanvi, d’idees, d’accions…de moment tres:

  • La Ràdio
  • La memòria històrica de la BRA
  • El Cinema

Si en cap d’aquests pots desenvolupar el teu talent, proposa, estem a l’escolta!!

El què, com i de quina manera també dependrà del que acordem amb tu.

SI VOLS, pots compartir amb nosaltres actituds, maldecaps, pronòstics, riures…sempre des d’una actitud de col·laboració entre companys/es i sòcies de viatge!!!!

L’objectiu: practicar el nostre talent i ser més feliços/es en una organització que aposta per nosaltres i creu en l’excel·lència!!!!!!!”

I aquí tenim el vincle a la presentació Talents:

 

Projecte: IMPLANTACIÓ DEL TELETREBALL

“Teletreball: treballar part de la jornada laboral sense presència física al lloc de treball, generalment des de casa i amb l’ús de les tecnologies de la informació i les comunicacions.

Descripció del projecte: Es tracta de posar en marxa de manera efectiva el teletreball a l’Ajuntament per a tots els col·lectius on això sigui possible.”

La presentació “Implantació del Teletreball” la trobarem com a document adjunt, a la dreta del post hi ha l’espai de Documents Relacionats. És un PPT.

En el proper post parlarem del projectes que falten per explicar, són aquests quatre:

TREBALL PER PROJECTES (TXP)

BIG DATA

REACTIVAR “LA CUINA”

PROJECTE MOAI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.