Enquesta de la Setmana Sense Fum 2020

Malgrat que la COVID-19 ha canviat el nostre món, el consum de tabac continua matant 10.000 persones cada any a Catalunya. En temps de coronavirus continua sent important degut a la gran importància que té la seva prevenció per a la nostra salut. Per això es continua portant a terme la XXI Setmana Sense Fum, encara que de manera diferent i adaptant-nos a aquesta nova realitat i per això ens animen a celebrar-la.

Les companyes del Departament de Salut Comunitària ens demanen que responguem l’enquesta i, com cada any, cap al final de l’article trobarem la llista de recursos per deixar de fumar.

Aquesta enquesta la podem respondre encara fins al 25 de maig!

 

 

 

 

 

El lema d’aquest any 2020 és DESCONNECTA’T DE LA CIGARRETA, ENDOLLA’T A LA VIDA.

Des del Comitè Organitzador de la Setmana Sense Fum ens encoratgen, agraint especialment l’esforç que suposa en aquests dies, que des del 5 i fins al 25 de maig, fem la màxima difusió possible de l’enquesta https://forms.gle/FuwpiZWBDa7Emo2s6 en el nostre àmbit, tant en població general com entre nosaltres, de manera telemàtica, per mail, xarxes socials, WhatsApp, etc.

Amb l’enquesta volen conèixer com va evolucionant el consum de tabac i l‘opinió de la població en general en temes d’actualitat sobre tabaquisme, com és ara la COVID19. Amb la informació recollida es realitza, com cada any, l’informe que es fa públic en una nota de premsa al voltant del 31 de maig.

A l’enquesta pot participar qualsevol persona de 15 anys o més. Hi ha preguntes especifiques per a joves (15-25 anys) i per adults (majors de 25 anys). Es tarda aproximadament uns 5 minuts.

 

Els hashtags que utilitzaran aquest any per fer difusió de temes relacionats amb la SSF 2020 són: #ssfcat20 #activatsensefum

El Comitè organitzador de la Setmana Sense Fum ens volen agrair tota la feina que estem portant a terme i desitgen que estiguem bé i les nostres famílies.

Si necessites ajuda, no dubtis a demanar-la a:
 • Els professionals sanitaris del teu centre d’atenció primària www.papsf.cat
  CAP Montclar
  CAP Molí Nou
  CAP Camps Blancs
  CAP Vinyets
 • Al 061 CatSalut Respon, telèfon des d’on et poden oferir assessorament personalitzat.
 • A les oficines de farmàcia

Recorda-ho i creu-t’ho. Si tu vols, pots deixar el tabac.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.