Ens veiem a la 73ª edició!

Èxit de participació a l'activitat que la Policia Local va organitzar per als més petits de la casa a la 72ª Fira de la Puríssima.

730 és el nombre d’infants que van poder gaudir del circuit viari infantil que l’Equip d’Educadors de la Policia Local va instal·lar a l’Espai de Mobilitat, amb motiu de la 72ª Fira de la Puríssima.

Aquesta xifra, sorprenent fins i tot per als propis agents dinamitzadors de l’activitat, esdevé un increment de més del 48% de participants, respecte de l’any anterior.

Aixímateix, s’ha pogut constatar com la Fira gaudeix d’una més que excelent salut en quant al volum de families que, almenys, ens han visitat al circuit, segons els indicadors extrets del recompte pormenoritzat realitzat “in situ” sobre  la procedència d’aquestes.

Com a dada curiosa, ens sentim orgullosos d’haver pogut passar una bona estona amb famílies residents, entre d’altres, a Valladolid, Aïnsa (Osca), València, Sta.Cruz de Tenerife, Lleida, S.Joan de Vilatorrada, Caldes de Montbui, Figueres, Sant Boi (com no?) i moltes altres poblacions, tant de la nostra comarca, com de la resta de comarques catalanes.

Esperem que els vostres fills, nebots, néts, amics o veins hagin gaudit de la nostra activitat, tot esperant tornar a saludar-vos a la 73ª Edicio de la Fira.

Moltíssimes gràcies per la vostra visita!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.