Entrevista a l’Albert Vilatarsana al blog Notes de Seguretat del Departament d’Interior de la Generalitat

El passat 19 de juny el blog Notes de Seguretat d'Interior de la Generalitat va publicar a la seva secció d'entrevistes, la realitzada a l'Albert Vilatarsana, director de l'Àrea de Seguretat Pública al nostre Ajuntament. La vols llegir?

“La tecnologia ha de ser un instrument transformador de les organitzacions policials” és el títol de l’entrevista a l’Albert.

En el desenvolupament d’aquesta s’exposa la iniciativa per elaborar un projecte de llei del sistema de policia i ell pensa que hi ha dos aspectes centrals que responen a la necessitat, no només de coordinar, sinó d’ordenar, són els elements estatutaris propis de les policies locals i els comuns amb el cos de Mossos d’Esquadra, i els elements propis del sistema.

Hi afirma que la tecnologia, al servei de les necessitats públiques, ha de ser un instrument transformador de les organitzacions policials.

Opina també sobre la participació d’actors no policials en el manteniment de la seguretat. I acaba amb característiques o qualitats més destacables que haurien de tenir les organitzacions policials per fer front als reptes actuals i futurs en matèria de seguretat.

 

Per llegir-la sencera clica aquest vincle a l’entrevista publicada al blog Notes de seguretat

 

Notes de seguretat és un blog d’actualitat i tendències en polítiques de seguretat, una publicació impulsada pel Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

És un espai en què el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya comparteix el seu coneixement expert en matèria de seguretat amb els professionals de la seguretat i amb la ciutadania en general. Contribueixen als continguts del blog la Direcció General de la Policia, l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i la Direcció General d’Administració de Seguretat, per mitjà del seu Gabinet de Seguretat. El blog complementa, des del punt de vista de la reflexió qualitativa, la forta presència dels serveis d’Interior a les xarxes socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.