Entrevista a l’alcaldessa a RSB la Diada de Sant Jordi

Ahir, Diada de Sant Jordi, a Ràdio Sant Boi van fer una entrevista a l’alcaldessa. Va ser retransmesa en directe pel YouTube de l’Ajuntament i després n’han penjat el vídeo. L’entrevista la va fer l’Amadeu Alemany i s’emmarcava dins dels actes preparats especialment per a la Diada, per parlar de cultura i tradició, l’essència de Sant Jordi.
“Recuperem el pols de la ciutat. Hem de transformar la por en prevenció, amb les mesures adients.”

Els temes abordats són els que tothom esperàvem sentir, i sense perdre de vista que va adreçada a la ciutat, parlen de l’Ajuntament. Els primers minuts es refereix a les persones que hi treballem, serveis essencials, presencials, als que teletreballem, etc. i com ens hem reorganitzat en aquesta situació amb la Covid19.

A continuació explica quins han estat els serveis i productes destacats adreçats als diversos sectors de la ciutadania que s’han fet des de l’Ajuntament per tal de pal·liar els efectes del confinament: per als infants, les persones grans, el sector econòmic, etc., i sobre altres actuacions concretes.

Després com s’han desenvolupat les tasques i els serveis prestats per solucionar els problemes que han sorgit, qui ha col·laborat, amb qui s’ha comptat, com es coordina amb altres institucions, en fa els agraïments, i dona els condols a les families de qui han estat víctimes de la pandèmia.

Cap a la meitat de l’entrevista anuncia que ja estan estudiant com serà possible la retornada a la feina, quina poden ser les millors opcions per tenir seguretat tant per a nosaltres com per a les persones que vinguin.

També parla del Ple Extraordinari que va tenir lloc divendres i els acords que s’hi van prendre i agraeix que el gruix de les forces polítiques hi estiguin a favor.

La darrera part de l’entrevista transcorre sobre els aspectes culturals, socials, en definitiva de les tradicions de Sant Jordi. Comenta quin llibre té en ment tornar a llegir per poder reflexionar i poder replantejar el Pla de Govern, concretament pel que fa a les persones adolescents de Sant Boi que seran les adultes del futur proper i com els ha afectat aquesta experiència vital en un moment de canvi tan important en les seves vides.

Clica, és una entrevista bonica de compartir, és propera, humana.

La pengem a l’Ajuntagent perquè així la tenim tothom a l’abast. (durada 41:07′)

Si la volem mirar al YouTube: https://youtu.be/wrNJ8yIVQVs

Cuidem-nos molt!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.