Escolta aquesta cançó i col·labora amb la Fundació Vicki Bernadet

Les companyes del nostre Departament de Salut Comunitària comparteixen amb nosaltres la demanda d’Ajut des de casa de la Fundació Vicki Bernadet.

El Servei d’Atenció de la Fundació Vicki Bernadet atén a nivell social, psicològic i jurídic a persones afectades directa o indirectament per una situació d’abús sexual infantil que s’ha comès en l’àmbit familiar o l’entorn de confiança del nen o nena.

La Fundació ofereix des de 1997 tractament a víctimes i les seves famílies.

Ajuda’ns des de casa

En aquests moments en què la solidaritat esdevé una necessitat compartida, els components del grup musical “Los Pellas”, José Corbacho i Peter Koo, lideren una proposta cultural compromesa i valenta que ens arriba avui a través de la plataforma Spotify.

Un tema musical que dona visualització als abusos sexuals infantils, des d’un format dirigit al gruix de la població. Cultura que desperta consciències i apel·la a tots a conèixer una realitat amb la qual la Fundació Vicki Bernadet lluita des de fa més de vint anys.

Estem molt agraïts de donar la benvinguda a aquesta proposta, còmplice amb el nostre projecte i amb el repte comú que com a societat tenim amb els nostres nens i nenes.

Trencar el silenci des del món de la cultura, inclusiva i aglutinadora, és, sense cap dubte, una notícia que celebrem.

Però sobretot avui volem donar les gràcies als membres de “Los Pellas”, per la seva generositat amb la Fundació Vicki Bernadet donant una part dels drets d’autor d’aquest tema al nostre projecte, una ajuda necessària i de gran valor humà.

Podeu contribuir a aquesta col·laboració conjunta simplement escoltant la cançó a través de Spotify, recordant sempre que “Junts tots és possible”.

Gràcies José i Peter!

Més info: Fundació Vicki Bernadet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.