Espai Salut a RSB d’aquesta setmana: Consells per a la seguretat alimentària

Avui l'Espai Salut al "Dies de Ràdio", col·laboració del Departament de Salut Comunitària i Benestar i Ràdio Sant Boi, ha abordat com cuidar-nos amb consells per l'estiu i la calor: respectar les normes d'higiene -una bona neteja de mans és crucial-, quan mengem barbacoes, picnics, etc. i tenim temperatures elevades. També en indrets diversos: a la platja, en piscines... Te'l vols escoltar? Clica!

Quatre normes bàsiques de la higiene alimentària per preparar aliments segurs: netejar, separar, coure i refredar. Perquè hem de prendre consciència dels perills de cuinar aliments i després menjar-nos-els a l’aire lliure.

Menjars a l’aire lliure, preparar aliments amb seguretat o cuinar amb ou, consells per a la seguretat alimentària… Al “Dies de Ràdio” de la Mònica Santacreu ha rebut a l’Esther Barberà, inspectora del Departament de Salut. Generalitat de Catalunya, qui ha explicat una sèrie de consells.

ÀUDIO: http://bit.ly/EstherBarberaRSB

#radiosantboi #santboi / Sant Boi boig per la Salut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*