Estat d’alerta… Consciència de setge?

Adolescents... S’estan socialitzant en un període d'alerta antiterrorista de nivell 4. Un estat que dura i perdurarà, previsiblement, anys. Són conscients del que això pot arribar a implicar en termes de drets civils?

 

160 veus destil·lades…

I les persones adultes? En som conscients?… Comprovem-ho i parlem-ne el dia 11 d’abril a partir de les 9,30 h a Can Massallera.

Tindrem 160 veus adolescents de 13 centres educatius destil·lades en 17 curtmetratges, produïts sota la direcció de l’especialista Dídac Roger, de “Kineina”,  a partir d’una idea original dels equips de Convivència i mediació i Cooperació i solidaritat de l’Ajuntament de Sant Boi.

 

 … I un cliffhanger.

Per cert, són 17 curts que seran culminats d’immediat amb un interessant i seductor cercle final de diàlegs altament improbables entre policies, Sindica de Greuges, docents… i algun@s d’aquests estudiants en un espai facilitat per l’equip de convivència i mediació en base a la metodologia restaurativa.

 

#LaMostra18. III Mostra de Cinema i Convivència de Sant Boi de Llobregat.

“Generació 4. Drets, seguretat i llibertat”. 11/04/2018. 9.30 hores. Can Massallera.

Una iniciativa de l’Equip de Convivència i Mediació i la Unitat de Cooperació, Solidaritat i Pau de l’Àrea d’Educació, Convivència i Solidaritat de Sant Boi.

Més informació…

fmontanez@santboi.cat

jccassou@santboi.cat

sensibilitzaciocooperacio@santboi.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.