Estem preparats per socórrer algú?

Estem preparats per actuar en cas que algú s'ofegui per ennuegament, o pel bloqueig de vies respiratòries o bloqueig coronari?. A partir d'ara, els treballadors i les treballadores del restaurant Escándalo de Sant Boi, SI!. Mira aquí per què...

El passat dia 27 de març, un educador d’aquesta Policia Local, acompanyat d’un professional sanitari, membre de Protecció Civil de l’Ajuntament de Sant Boi, van impartir una sessió informativa sobre gestió d’emergències a la plantilla del restaurant Escándalo (cadena Moncho’s), ubicat a la Ctra. de El Prat, a Sant Boi, dins el marc de col·laboració amb els professionals genèrics de la nosta ciutat.

Es dona la circumstància que aquest mateix restaurant va patir durant el matí del dia 3 de Març d’enguany un petit incendi a una de les cuines de l’establiment, en el qual van resultar ferides per intoxicació lleu uns 6 treballadors.

La xerrada, que va constar de dues parts, una teòrica i una altra pràctica, va tenir com a elements principals l’assimilació de conceptes que tinguin per objectiu minimitzar els efectes provocats per un accident, tant domèstic com de trànsit, i de facilitació de pautes en forma de primers auxilis, tot aplicant de manera ordenada la fórmula de conducta P.A.S (Protegir, Avisar, Socòrrer).

Així, els treballadors, una vintena en total de tots els departaments, van poder posar en pràctica la realització correcta de maniobres de Heimlich o compressió abdominal, posició lateral de seguretat P.A.S, reanimació cardio-pulmonar R.C.P i d’altres pautes, imprescindibles per anular i/o minimitzar lesions a la persona que ha patit algun bloqueig gàstric, cardíac, intoxicació, etc.

Totes les persones assistents van quedar gratament satisfetes del contingut impartit i van valorar de manera molt positiva la iniciativa de l’Equip d’Educadors, esperant que en un futur es pugui tornar a realitzar més sessions com a recordatori de la ja impartida.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.