Estrenem la Campanya “No és culpa meva” d’Obertament

Des del Departament de Salut Comunitària ens fan arribar la informació sobre aquesta nova campanya que es va estrenar ahir, dia 1 de març. És fruit del treball de la Taula de Salut Mental i la col·laboració de l’Ajuntament amb entitats de gran potencial.

Entre totes i tots podem incidir i també ajudar a moltes persones que estan patint una patologia mental o un problema de benestar emocional, així com a les seves famílies, i amb aquesta campanya en podem prendre més consciència i saber com podem ajudar.

 

 

 

 

 

Com hem explicat, ahir va començar la campanya de l’entitat Obertament  que es diu “No és culpa meva” (https://noesculpameva.cat/), i que té per objecte:

  • a) Abordar el problema de l’estigma en salut mental, que encara avui representa un greu inconvenient per a les persones que pateixen alguna malaltia d’aquest tipus;
  • b) Ajudar a les persones (bàsicament adolescents i joves) a demanar ajut tan aviat ho necessitin.

Es tracta d’una campanya molt completa, que abasta les xarxes socials, premsa escrita, publicitat en busos, falques de ràdio, entre d’altres, a gran part del territori català.

Comparteixen amb nosaltres la informació i aquests continguts per tal que els ajudem a fer difusió d’aquest material que ha estat dissenyat i produït per Obertament, i també a les publicacions de les xarxes de l’Ajuntament.

 

2 respostes a «Estrenem la Campanya “No és culpa meva” d’Obertament»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.