Explica-li a la teva amígdala que un insult no és com si t’ataca un cocodril!

El proper 18/01/2018 celebrarem a Sant Boi el Dia Europeu de la Mediació amb una jornada matutina de reflexió i intercanvi al voltant d'un poderós interrogant: "és el nostre cervell, com diu en Dean Burnett, simplement, massa idiota com per deixar de convertir-nos en The Hulk quan les emocions ens envaeixen?"... Hi ha alguna manera de dialogar, no només monologar, sota alta tensió emocional?...

 

SANT BOI AGENTS DE PAU. L’ART DE CONVERSAR SOTA ALTA TENSIÓ EMOCIONAL”.

18 de gener de 2018, de 9 a 13 hores. L’Olivera, Sala d’Actes.

 

*Activitat gratuïta. Places limitades per ordre d’inscripció. Organitza: Àrea d’Educació, Convivència i Solidaritat.

Trobaràs tota la informació en el PDF annex.

3 respostes a «Explica-li a la teva amígdala que un insult no és com si t’ataca un cocodril!»

  1. Bon dia!
    Hi ha amígadales, i amígdales (més primàries si és possible…) Un insult, generalment, no em dispara l’amígdala i més a una certa edat. Però l’amígdala activada, posa en marxa moltes hormones, i les hormones són molt poderoses!!!
    I amb l’amígadala disparada és cert que costa moooolt conversar. De fet, en la meva opinió i experiència, quan l’amígdala té un raptus (el Hulk que dius): o fuges o ataques, no converses!!!!

    Altra cosa és que la tensió emocional dificulti escoltar, entendre i expressar les idees i paraules, aquí és on crec que em serviria assistir a l’activitat que esteu preparant.
    No es pot viure amb l’amígadala a tota castanya, et fas mal, fas mal als atres, contamines l’entorn social, i si és aquest el cas, cal ajut i benvingut sigui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.