FESTIVAL CINE BCN SPORTS FILM, a Can Castellet el 2 i 3 de maig

Durant els dies 2 i 3 de maig, Sant Boi serà subseu del BCN Sport Film, una finestra oberta a totes les produccions audiovisuals que tenen l’esport con a temàtica comuna. Podrem gaudir d’històries humanes i properes on la rivalitat, el treball en equip o en solitari i l’esforç individual o col·lectiu ens emocionaran.

El BCN Sport Film persegueix una sèrie d’objectius principals: recerca, divulgació i coneixement de creacions audiovisuals relacionades amb l’esport com un expressió de cultura general, en totes les seves formes d’expressió. Res millor que aquest espectacle en clau cinematogràfica per entendre les seves virtuts.

Els Cinemes Can Castellet acolliran les projeccions i es realitzaran diferents sessions temàtiques per treballar els objectius inspiradors d’aquest iniciativa de la ciutat de Barcelona de la que, per segona vegada, en serem una subseu.

A més a més aquest any obrirem el festival amb l’estrena del curt Ferro, en el que les protagonistes són les components de l’equip femení sub 18 de la Unió Esportiva Santboiana. L’estrena serà el proper dia 2 de maig a les 20h a Can Castellet.

L’ Ajuntament de Barcelona mitjançant la Fundació Barcelona Olímpica, el Museu Olímpic i de l’esport J. A. Samaranch i la Federació Internacional de Cinema i Televisió Esportiva, organitzen anualment, aquest any ja es la 8a edició, el BCN Sport Film, Festival de Cinema Esportiu.

 

Ens conviden a participar d’aquest festival on la nostra població podrà veure les millors imatges de cinema esportiu.

Adjuntem la informació amb el horaris dels passes, així com els noms i les sinopsis de les pel·lícules que s’emetran.

Les entrades són gratuïtes i les podrem recollir en els Cinemes Can Castellet del 24 al 27 d’abril.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.