Formant equip, estem per la salut.

Amb motiu de la celebració mundial de la Setmana de la Salut, el projecte comunitari ICI TéCor del barri de Marianao ha preparat un seguit d'activitats familiars per impulsar l'activitat física i l'adopció d'hàbits saludables. L'Equip d'Educació Viària d'aquesta Policia Local ha estat convidat a participar a la mateixa amb l'activitat que tot seguit us expliquem.

El Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural ICI TéCor celebra la seva 4ª edició del seu programa d’activitats amb motiu de la Setmana de la Salut, del 5 al 13 d’abril d’enguany.

Aquest any, l’Equip d’Educació Viària de la Policia Local ha estat convidat a participar a la mateixa, amb el muntatge d’un circuit de trànsit infantil portàtil i dinamització de l’activitat per a nens/es d’entre 3 i 10 anys aproximadament.

Aquesta activitat tindrà lloc el próxim dimarts dia 10 d’abril a la Pça de la Bòbila, de 17.30 a 19.30 hores, tal i com queda reflectit al programa d’activitats que ens fa arribar la Fundació Marianao i que us adjuntem.

El circuit infantil de trànsit aplega diferents aspectes en benefici del seu usuari, en aquest cas, la canalla. D’una banda, els vehicles a utilitzar per a la circulació dins d’aquest (bicicletes i patinets), permeten que el nen/a adopti decisions en funció dels senyals o característiques pròpies del recorregut, a més d’aconseguir un nivell òptim d’habilitats per dominar el vehicle i un coneixement bàsic de les normes més habituals de circulació.

D’una altra, l’infant realitza despesa energètica mentre realitza l’activitat, purament física, la qual repercuteix directament en la seva pròpia salut.

Per tant, des de l’Equip d’Educació Viària, us convidem a acompanyar els vostres fills/es al circuit ubicat al lloc abans ressenyat per tal de passar una jornada divertida i saludable.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.