Grup IN-VITA: Posada en marxa de la primera acció

A la segona edició de La Salut de l'Organització han sorgit tres projectes de millora. Un dels quals és la millora de les relacions interpersonals i comunicació transversal, que s'ha dividit en dues línies complementàries: dins i fora de l'Ajuntament. Presentem la primera activitat del grup IN-VITA!

 

En aquesta segona edició de La Salut de l’Organització van sorgir tres projectes de millora.
Un dels quals era la millora de les relacions interpersonals i comunicació transversal. El grup era força nombrós i les idees aportades es podien agrupar en dues línies diferents i complementàries, vàrem optar per fer dos grups que abasten relacions entre nosaltres en diferents aspectes:

· MILLORA DE LES RELACIONS DES DE LA COMUNICACIÓ INTERNA: IN-VITA

· MILLORA DE LES RELACIONS DES DE L’OCI

El grup IN-VITA ha definit la seva missió d’aquesta manera: ens coneixem, comprenem, compartim, i això fa que col·laborem. La feina flueix millor.

Integrem el grup: Conchi Andrés, Joana García, Mercedes González, Santi Grueso, Ferran Martos, Carmen Moreno, Mònica Murillo i Lluïsa Simon. De moment, perquè algú més no va venir a totes les sessions i cal veure si s’hi apunta finalment.

El grup volem invitar les companyes i els companys de la Casa a diverses coses, i la primera és “IN-VITA” a reflexionar.
És una proposta que desenvoluparà la Carmen Moreno, companya del Departament d’Organització i Qualitat. Ella mateixa ens explicarà en un post en què consisteix la seva aportació en forma de publicació periòdica a l’Ajuntagent i que convidem a reflexionar!

Més endavant en vindran d’altres…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.