Guia de contes per la coeducació: proposta per a Sant Jordi

S'apropa San Jordi i comencem a preparar tot per a l'esdeveniment. El Centre de Recursos i Documentació de les Dones, com cada any, prepara amb col·laboració de les llibrerires de Sant Boi una guia d'obres de literatura infantil i juvenil que reuneixen condicions per facilitar la coeducació. Ens la presenten.

El conte és un dels recursos didàctics més potents dels que disposem. La primera funció que té és el delit, gaudir d’històries, dels personatges, de la màgia, dels fets intemporals… però cal que tinguem en compte que a través dels contes transmetem idees i creences; oferim models de conducta i de relació; creem referents en els quals identificar-se; modelem expectatives i construïm una visió del món.

Des del Centre de Recursos i Documentació de les Dones, ens proposen Contes per la coeducació, una petita guia de contes que promouen la igualtat i la no discriminació, que elaboren cada any amb la col·laboració de les llibreries de la ciutat.

Són propostes de lectures per a aquest Sant Jordi per als més petits i petites i per a qui ja no ho és tant.

A més a més, ens recorden que el dia 23 d’abril seran a la plaça de l’Ajuntament amb contes i tallers. Trobarem annex el díptic d’enguany per descarregar.

Esperen que gaudim de la lectura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.