Has vist les noves ofertes rebudes i penjades a l’Ajunta.net?

De tant en tant les empreses ens envien actualitzacions d'ofertes que ja teníem o ens n'adrecen de noves. Darrerament són totes de posades al dia de condicions i/o preus, les recents són tres de serveis de salut i una entitat bancària. Ho vols saber? clica!

Apart de la Portada, les trobem totes a l’apartat Nosaltres de l’Ajunta.net, dins d’Ofertes/Utilitats. Clica aquí per accedir-hi.

Aquestes són les últimes rebudes.

Dues de salut dental:
Torras & Pérez, Clínica Dental, ens ofereixen tractament integral. La primera visita i la radiografia són gratuïtes. I ens fan un descompte del 10% en tots els tractaments. No tanquen a migdia.

Instituts Odontològics, ens han enviat el seu Programa de Prevenció de Salut Bucodental “Sempre somrient”. És un programa de prevenció de salut bucodental, i al seu tríptic donen consells sobre com mantenir la salut de la boca i explicacions sobre les malalties que es poden contraure.
Els seus serveis preventius són a cost 0 i les condicions especials afegides són descomptes del 25% en ortodòncia i del 20 en la resta de tractaments.

Assegurança de salut:
AMEsalud, Assistència completa amb cobertura en totes les especialitats mèdiques. Aquesta promoció val fins al 31 de desembre de 2017 i si la contractem ara, mantindran la mateixa tarifa fins al desembre de 2019. Els preus tenen un mínim al mes i varien segons persona.

Entitat bancària:
Caixabank, ens han enviat l’actualització de les condicions que teníem, com a “col·lectiu d’alt valor”. Mantenen els serveis de Compte Nòmina, Pack de targetes, VIA-T, diversos finançaments, hipoteca a interès fix i protecció, o sigui, assegurances de salut de diferents tipus, de vida familiar, d’accidents, de llar, d’auto i moto.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.