Hola, ens connectem?

Hola a tothom!!!!

Estem vivint una experiència difícil, nova, estranya, torbadora. És una situació que, tret de persones molt i molt grans, la majoria no l’ha viscuda mai. Vèiem la crisi fa uns mesos a la Xina, amb aprehensió, malgrat ser llunyana… però les persones som com arbres d’un gran bosc, i ara ja ens ha arribat a la nostra terra, a casa nostra, sense excepció ni distinció, també a Sant Boi, a la nostra gent i l’Ajuntament hi està totalment implicat i cal saber què estem fent per poder compartir-ho entre nosaltres i amb les nostres veïnes i veïns.

Ara estem gestionant aquest moment amb tots els mitjans al nostre abast, de la millor manera possible i procurant per tots els mitjans no deixar enrere ningú de la nostra comunitat.

Cadascú de manera personal fa el millor que pot per al grup, quasi tothom tret dels deures essencials ens quedem a casa. Sorgeixen moltes iniciatives perquè petits i grans facin activitats, continuïn llegint, jugant, entretenint-se, movent-se, creant, compartint… I moltes i molts de nosaltres continuem treballant, diferent, però aportant la nostra feina per mantenir el “món funcionant” de la millor manera possible malgrat les circumstàncies no favorables, perquè la vida continuï.

Encetem aquest espai per compartir què estem fent cadascú, perquè com a col·lectiu ens puguem explicar com van les nostres feines, què estem fent, quins són els nostres objectius actuals, quin és el nostre dia a dia, què estem preparant, quins projectes treballem, com està anant.

I també com a treballadores i treballadors de l’Ajuntament de Sant Boi com ho vivim, com ens sentim, on creiem que podem col·laborar, contribuir i aportar. Però no perdrem de vista també l’espai de poder explicar què ens ha fet emocionar, riure, somriure, quines recomanacions tenim, idees, consells, solucions i quines activitats fer per cuidar-nos: esport, relax, lectures, continguts, música, i memes, per què no? Podem proposar coses a fer conjuntament, i aquest n’és un exemple.

A Comunicació Interna, i cadascú des del seu teletreball, ens hem proposat llançar aquest espai nou a l’Ajuntagent. Hem obert a l’apartat TROC, dues categories noves: Excepcionals i Compartim.

A cada primer post hi explicarem el perquè d’aquests noms i quins continguts hi haurà a cadascun. Els inicials són un recull de la nostra collita de tot el que hem pogut guardar pensant en aquests articles: del web de l’Ajuntament, de la nova agenda del web, dels documents que facilita el nostre Servei de Recursos Humans per protegir-nos, d’Informàtica per mantenir-nos comunicats, els vincles als webs oficials de Gencat, del Canal Salut, de Protecció Civil, etc.

Però només és un començament, demanem que tothom col·labori, que qui tingui capacitat d’editar que ho faci, el company de la Policia Xavi Martínez ja està publicant posts a Seguretat Pública. I les persones que no puguin editar, que enviïn la seva informació, els suggeriments, vincles, comentaris, les recomanacions… seran benvingudes i segur que tothom ho agrairem. Ara, més que mai, ens hem de sentir part de la família de l’Ajuntament, cadascú des dels serveis mínims i des de casa. Envieu-ho tot per correu a mlsimon@santboi.cat.

Gràcies a tothom per ser-hi, per les aportacions!

Salut i força!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.