HOME AGRAÏT, HOME DE PROFIT.

Recordo que fa molts anys, quan encara era un nen, l’avi em va dir una dita en referència als valors primordials que tothom hauria de portar a terme per tal de convertir-se en una persona a respectar per la resta.

Òbviament, i com que encara era un vailet, no la vaig entendre del tot.

Avui, tot i que de vegades oblidem agrair la generositat dels altres, no vull deixar passar l’oportunitat de posar en valor la tasca dels nostres veïns de recinte, els companys i companyes de la Brigada Municipal d’Obres i Manteniment.

Persones que, dia a dia, les veim sortir de bon matí en els seus vehicles dirigint-se cap els diferents districtes de la nostra ciutat per tal de subsanar, modificar, construir o reparar qualsevol element o infraestructura del mobiliari o via urbana i, per tant, aconseguir que la ciutadania percebi el seu entorn com un espai segur i eficient.

Des del nostre equip d’educadors hem d’agrair la important col·laboració de ferrers, fusters, pintors, etc., així com dels seus diferents encarregats que han fet possible que les nostres activitats arribin de manera adequada als escolars.

Mai no han dubtat un instant en fer un cop de mà quan aquest equip ha hagut de demanar consell per a susbsanar o crear algun tipus d’element per als nostres circuits viaris o d’altres activitats que portem a terme, per tant, la dita home agraït, home de profit, cobra més que sentit per a nosaltres.

Així que, des d’aqui, MOLTES GRÀCIES, veïns!!

Seguim…

5 respostes a «HOME AGRAÏT, HOME DE PROFIT.»

  1. Moltes gràcies , per fí algú , agraeix la feina a vegades invisible del grup de Manteniment de Ciutat .

  2. Hola Javi, Muchas gracias por tus agradecimientos, simplemente somos parte de esta organización, como parte importante de ella hacemos todo lo posible para que todo el mantenimiento que esta a nuestro cargo y de más tareas que nos piden, hacerlas con la gran profesionalidad que nos caracteriza.Es muy graticante recibir estas palabras, que te seguir adelante todavia con más fuerza.Una vez más gracias COMPAÑERO.

    1. De vegades, igual que ens fan saber que la feina no ha estat del tot correcta, se’ns oblida de valorar la implicació, predisposició i saber fer de les persones que ens envolten, així que un cop més, MOLTES GRÀCIES per la vostra sempre inestimable ajuda, companys!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.