Homenatge a l’Àngels Sauri a l’acte de la final de Jocs Florals curs 2018-2019, el seu darrer abans de jubilar-se!

Dimarts, 28 de maig, a les 17.30h a Can Massallera va tenir lloc l’esdeveniment anual dels Jocs Florals de l’alumnat de primària, amb l’assistència de les seves famílies. Hi participen unes 800 persones. I s’hi va celebrar aquest homenatge tan especial… Llegeix!

 

 

 

 

 

 

Enguany ha estat especial perquè és la darrera vegada que l’Àngels Sauri els ha preparat.

N’ha fet 32 edicions!!! Abans de finals d’any es jubila.

 

Durant l’acte, les companyes i els companys de l’Àrea de Ciutat Educadora li va fer un reconeixement públic per sorpresa a la tasca feta tots aquests anys i, amb presència de la Lluïsa Moret i l’Alba Martínez, li van fer  obsequis.
Al final de l’acte li van passar una projecció de tota la història de tots aquests anys. L’alcaldessa li va regalar una rosa, els companys i companyes el vídeo, un gran ram de girasols, un quadre fet de la composició de les portades de tots els jocs florals i li van atorgar el títol de Mestra en Gai Saber.

 

 

 

Vincle a l’àlbum del Flickr dels Jocs Florals

28-05-19 32 Jocs Florals Escolars

 

Durant l’acte final dels Jocs Florals es fa el lliurament de premis als/les finalistes del concurs literari dels Jocs Florals Escolars.
Hi assisteix tot el professorat i alumnat dels 16 centres participants d’escoles públiques i concertades d’educació primària.

En els darrers anys d’aquestes 32 edicions de Jocs Florals, s’han tractat diversos temes i s’han homenatjat personatges vinculats en el món artístic, com per exemple: Montserrat Roig, Maria Mercè Marçal i aquest any concretament, s’ha dedicat a l’actriu Margarita Xirgu i la seva vinculació amb el poeta Federico Garcia Lorca.

En aquest esdeveniment, l’Ajuntament, a través de l’alcaldessa, felicita els i les alumnes finalistes per la gran qualitat dels seus treballs; agraeix a les famílies l’assistència als diferents actes de barri i la seva implicació en tot el procés i posa en valor la tasca de tot el professorat en aquest projecte, i ressalta la implicació en el treball de l’aula, en els jurats, la motivació de l’alumnat i la implicació de les famílies.

Una resposta a «Homenatge a l’Àngels Sauri a l’acte de la final de Jocs Florals curs 2018-2019, el seu darrer abans de jubilar-se!»

  1. Moltes felicitats Angels!!!! Et desitjo moltíssima sort a la teva nova etapa. Segur que no tindràs cap problema en gaudir molt d’aquest nou període que començaràs.
    Una abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.