I Jornada de Convivència a l’Espai Públic

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha convidat l'Equip d'Educadors policials a la I Jornada de Convivència a l'Espai Públic, celebrada el dimarts 21 de gener. Us fem cinc cèntims del que s'ha tractat allà.

El passat dimarts dia 21 de gener, el Xavi, educador de la nostra policia, va assistir com a ponent a la taula rodona organitzada per l’AMB amb motiu de la I Jornada de Convivència a l’Espai Públic on, entre d’altres, han participat educadors de la policia de Sant Boi, El Prat, Barcelona i Elx,  a més de tècnics i personal de Biciclot,  el Servei Català de Trànsit i de la pròpia AMB.

La jornada s’ha desenvolupat posant sobre la taula els actuals problemes que amenacen la pacífica convivència entre els diferents agents actuants a l’entorn viari, identificant aquests amb els rols de conductor, passatger i vianant, amb especial èmfasi sobre la irrupció del patinet elèctric i la bicicleta com a vehicles de mobilitat sostenible.

També s’ha exposat la tasca que algunes policies realitzen a les seves poblacions per tal de reduir la sinistralitat a través de l’educació viària i el civisme.

Aixímateix, hem conegut diferents estratègies europees de foment i impuls de la bicicleta com a vehicle normalitzat entre els seus infants i joves en els seus desplaçaments.

En definitiva, ha estat una  jornada molt enriquidora on hem pogut compartir experiències i generar sinèrgies entre diferents entitats amb el desig de col·laboració futura.

Seguim…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.