II Mostra de Cinema i Convivència de Sant Boi: Els drets humans en primera persona

Aquesta segona Mostra, enguany amb un format documental, ha permès acostar els drets humans a 190 joves de Sant Boi, que han conegut de primera mà alguns testimonis directes de santboians i santboianes que han viscut en algun moment de les seves vides les conseqüències d'algunes vulneracions dels seus drets.

Tindrà lloc el dia 31 de maig, a les 18h, a la Sala d’actes del Parc Sanitari Sant Joan de Déu (accés c/ Picasso) i l’entrada és gratuïta.

El proper 31 de maig podrem veure el documental, fruit de la reflexió que ha fet aquest conjunt de joves sobre els drets humans a la ciutat. Sentirem la veu de diferents testimonis que comparteixen els seus relats en primera persona, coneixerem algunes de les vivències, una part de la seva realitat, posarem paraules, cares i noms als drets humans, reflexionarem sobre els estigmes que a vegades pesen sobre alguns col·lectius.

Des d’una mirada propera i reflexiva, els nois i noies dels 13 centres educatius que han participat a la Mostra han realitzat diferents sessions prèvies a l’aula, on han treballat els drets humans i les seves vulneracions a partir de diferents tallers vivencials i han adquirit les eines i coneixements audiovisuals necessaris per crear una peça documental.

La II Mostra de Cinema i Convivència s’emmarca en el Pla d’Activitats de la Xarxa d’Educadors i Alumnes per a la Convivència i el Pla Municipal d’Educació i Formació per a la Solidaritat.
Durant tot el procés de treball, l’educador audiovisual Dídac Roger, de Kineina Audiovisuals, ha acompanyat aquests joves i s’ha encarregat de l’elaboració i el muntatge de la peça, que ha comptat amb la participació dels següents centres educatius: Col·legi Joan Bardina, IES Camps Blancs, IES Rafael Casanova, Col·legi Pedagogium Cos, Col·legi Llor, IES Marianao, IES Joaquim Rubió i Ors, Col·legi Mare de Déu dels Dolors i Col·legi Sant Josep, Fundació Marianao, Esplai Eixida, Centre Obert Don Bosco i PFI-PTT de Sant Boi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.