IN-EDIT TV arriba a les Biblioteques

In-Edit TV. Ara ja podeu veure Documentals musicals en línia d'accés gratuït amb el carnet de la biblioteca.

T’agrada la música?, i el cinema? Si és així aquesta plataforma digital és la vostra.

Els usuaris de la Xarxa de Biblioteques Municipals poden accedir a un nou recurs electrònic de música i cinema. Es tracta de In-Edit TV, que ofereix el més destacat del documental musical des de l’any 2003. Neix amb el Festival In-Edit  i són els  creadors de la primera web al món de vídeo a la carta dedicada al gènere. A In-Edit TV la plataforma de vídeo on demand podreu gaudir de molts dels documentals que s’han projectat en les diferents edicions del Festival , més de 150 pel·lícules, així com també novetats exclusives. Tot per què ho vegis on vulguis, quan vulguis i amb qui vulguis.

L’accés a In-Edit TV el trobareu a les dreceres laterals del catàleg i podreu accedir-hi  validant-se  amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Què és In-Edit?     És el Festival Internacional de Cinema Documental Musical de Barcelona. Va néixer l’any 2003 a Barcelona amb voluntat d’enaltir el documental musical com a gènere cinematogràfic.  La iniciativa va arrelar i amb el pas dels anys s’ha expandit amb bona salut cap a més països. A la capital catalana, In-Edit reuneix cada any més de 30.000 espectadors. Melòmans, cinèfils, professionals i aficionats gaudeixen dels documentals més nous. La programació inclou una àmplia varietat d’estils, viatjant a diferents llocs i èpoques de la història de la música i descobrint els seus protagonistes. És també una plataforma de difusió cultural especialitzada en documental musical i altres gèneres audiovisuals centrats en la música, i exerceix com a distribuïdora, gestora de drets i productora.

El festival exhibeix els millors documentals musicals que es produeixen cada any al planeta i disposa de diverses seus a Amèrica del Sud (Xile, Colòmbia i Brasil)  i Europa (Alemanya) . Des de la seva creació  In-Edit ha organitzat 36 edicions arreu del  món  exhibint més de 600 documentals musicals i mobilitzant més de 80.000 espectadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.