IN-VITA a la reflexió: 11. Com més profund és el canal, major és el flux

Tots nosaltres, diu Allen, tant a nivell personal com empresarial, tendim a negar-nos inconscientment la possibilitat d'aconseguir coses noves i millors, perquè tenim por de no estar a l'altura.

Netejar i racionalitzar tots els sistemes de la vida i de la feina augmenta la capacitat per assumir una major implicació al món, i en conseqüència activa forces invisibles per omplir els canals oberts. Aquesta major capacitat sembla alliberar una força d’atracció que s’estén pel conjunt de l’organisme o de l’empresa.

Invita a la participació del món a un nivell més profund i creatiu. A la inversa, les qüestions irresoltes i els sistemes vulnerables tendiran a protegir-se bloquejant de forma automàtica i inconscient els nous inputs.

Tots nosaltres, diu Allen, tant a nivell personal com empresarial, tendim a negar-nos inconscientment la possibilitat d’aconseguir coses noves i millors, perquè tenim por de no estar a l’altura.

He après, diu més endavant, que el que vull conscientment és només una part del que dirigeix les meves energies creatives. Moltes oportunitats s’han creuat al meu camí – oportunitat de tenir més diners, més responsabilitat, més diversió i més realització personal-, però com alguna part meva no estava preparada per assumir-les (o per assumir-ne les conseqüències) no vaig saber reconèixer-les en el moment; i si les vaig reconèixer, vaig trobar formes subtils de rebutjar-les.

Si vols aconseguir-ne més d’aquestes llaminadures de la vida, et suggereixo que assumeixis el risc. Fes el que hagis de fer per tornar a estar ansiós o ansiosa esperant una oportunitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.