IN-VITA a la reflexió: 13. Tu no ets la teva feina

Processes les coses que tens pendents per poder fer després el que realment et vingui de gust. I fer-ho de veritat, dedicant-li el cent per cent de la teva atenció i de la teva energia creativa, amb total abandonament.

Les coses no reconegudes, no clarificades i, per tant, no gestionades que has decidit fer posseeixen una part de tu i no et donen descans. Fer explícits els teus temes pendents et dona poder sobre ells. La via més productiva per fer la feina és ser-ne l’amo, no l’esclau.

Allen explica que definir el que cal fer i el que s’ha fet i registrar els resultats en llocs fiables per motivar les accions resulta molt útil per desbloquejar els projectes. Però moltes persones perden de vista la raó per la qual fem totes aquestes coses. No es fan llistes d’accions i projectes per fer-los tots i no fer res més a la teva vida. Processes les coses que tens pendents per poder fer després el que realment et vingui de gust. I fer-ho de veritat, dedicant-li el cent per cent de la teva atenció i de la teva energia creativa, amb total abandonament.

Si no hagués tingut totes les meves llistes i si no les hagués estat revisant els últims dies, no hauria pogut confiar que el meu inventari de “treball definitiu” estava complet i actualitzat abans de començar a fer una cosa que em fa feliç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.