IN-VITA a la reflexió: 15. No veuràs la forma de fer-ho fins que et vegis fent-ho (amb la imaginació)

Pensar en els resultats i estar disposat a visualitzar la possibilitat que alguna cosa ocorri abans que sigui físicament present és una habilitat clau que probablement tots som capaços de desenvolupar molt més".

El mecanisme de reconeixement de pautes del teu cervell s’activa a partir de les imatges amb les quals t’identifiques i dels teus centres d’interès. Primer veus el resultat i després inconscientment et tornes conscient de la informació. Tant si es tracta de la manera d’atrapar una pilota, de crear una empresa o de tenir cura dels teus pares, la primera cosa és la visió. Si no ets capaç de veure’t a tu mateix fent o tenint alguna cosa, fins que no veus la manera de fer-la, mai identificaràs els mètodes per aconseguir-la encara que els tinguis al davant. Observa com et fixes en les coses i en la manera d’aconseguir que passin.

Més endavant Allen diu: ” Mai deixa de sorprendre’m la freqüència amb la qual oblido la nostra sorprenent capacitat per crear tot el que volem a partir de les nostres visions. Pensar en els resultats i estar disposat a visualitzar la possibilitat que alguna cosa ocorri abans que sigui físicament present és una habilitat clau que probablement tots som capaços de desenvolupar molt més”.

2 respostes a «IN-VITA a la reflexió: 15. No veuràs la forma de fer-ho fins que et vegis fent-ho (amb la imaginació)»

  1. Estic d’acord amb tu, Toni, el procés del que parlas és el camí de la vida, però crec que en aquesta ocasió David Allen es refereix a somiar despert amb allò que vols fer perquè la teva ment cregui que ho pots aconseguir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.