IN-VITA a la reflexió: 47. La millor manera de guanyar velocitat és frenar

Confia en el teu procés. Confia en la fórmula invisible que s'està desplegant a través de tu i que genera una resolució i una integritat que van més enllà del que penses que ets capaç de fer. Vols continuar llegint?

Rarament hi ha temps i energia suficients per fer el que es vol, quan et centres merament en el nivell de l’activitat física. Has de parar, relaxar-te i reavaluar la situació constantment. Si vas sempre amb presses, la teva visió pot tornar-se miop i la teva energia pot esgotar-se prematurament. Si has sabut integrar una intenció clara a l’univers, confia que el mètode, el procés i els recursos necessaris perquè es manifestin aniran desplegant-se oportunament en el context més ampli de les coses. Calma’t una mica per poder jugar el partit realment important.

He de deixar que les coses bullin lentament?

Tots nosaltres aprenem, creem i creixem a molts nivells, dels quals el conscient és potser el menys profund. Pot ser que la nostra atenció conscient estigui al comandament i dirigeixi l’espectacle. Però el veritable misteri està en la química complexa i fabulosa que actua sense que ens n’adonem.

Confia en el teu procés. Confia en la fórmula invisible que s’està desplegant a través de tu i que genera una resolució i una integritat que van més enllà del que penses que ets capaç de fer. La capacitat de gestionar els temps ho és tot. No et pressionis o la perdràs.

Hi ha alguna cosa que no tens temps de fer -que sembla una pèrdua de temps- però que saps que és el moment de fer? Donar un passeig pel jardí? Anar a sopar amb un amic? Treure el teu equip de l’oficina només per passar un temps junts? Jugar al parxís amb els teus fills? Deixar-ho tot fins que estiguis impacient per tornar-hi?

Relaxa’t. Has de canviar de marxa. Has de fer una pausa per trobar un ritme millor. Potser el moment just per parar és quan en tinguis menys ganes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.