Iniciada avui la primera fase de proves diagnòstiques Covid19 dels nostres serveis essencials presencials

Com ja ens ha informat el Departament de Recursos Humans, la Diputació de Barcelona va cedir a l’Ajuntament un primer lot de 150 tests ràpids de detecció del contagi del Covid-19, per administrar-se a treballadors i treballadores que presten serveis essencials municipals.

 

Avui, comptant amb la participació d’un servei mèdic local, a la planta baixa de l’Ajuntament s’ha iniciat la primera fase de proves diagnòstiques a 36 companyes i companys que reuneixen els requisits formulats per la Diputació com a primera prioritat: tenir símptomes o haver estat en contacte amb algun cas en els darrers 15 dies.

 

En una segona fase, i sempre partint de criteris mèdics, arribarem a la resta de treballadores i treballadors de serveis essencials presencials en funció del contacte amb la ciutadania i l’exposició al virus.

En paral·lel, la Diputació també ens ha fet arribar mascaretes, equips de protecció individual i diferent material sanitari que s’anirà distribuint en funció de les necessitats de cada servei.

#ensensortirem

4 respostes a «Iniciada avui la primera fase de proves diagnòstiques Covid19 dels nostres serveis essencials presencials»

    1. Les direccions d’área ja estan enviant la relació de necessitats i sobte aquestes s’anirà donant resposta en les properes hores.

  1. Quan tornem a l’ajuntament, els que no hem estat serveis essencials, ens faran la prova? tindrem material de protección?

    1. Tal com diu el comunicat enviat per RRHH, aquestes proves estan destinades a les persones que treballen en serveis essencials presencials, en primera instància les persones amb simpromatologia i després la resta en funció del grau de contacte amb la ciutadania i d’exposició al virus. No estan pensades per a ús extensiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.