Ja hem presentat la nostra candidatura per a la distinció “Ciudad de la Ciencia y de la Innovación”

L’Ajuntament de Sant Boi ha presentat la seva candidatura per renovar la distinció “Ciudad de la Ciencia y de la Innovación”, que atorga el Ministerio de Economía y Competitividad. I, per tant, per seguir formant part de la Red Innpulso.

L’Ajuntament gaudeix del distintiu des del 2010, any de la primera convocatòria. El va renovar per primer cop el 2014.

Sant Boi actualment és membre actiu del Consell Rector de la Red Innpulso. La participació en aquesta xarxa ha permès conèixer tendències emergents en matèria d’innovació pública i la visualització de noves oportunitats de col·laboració entre municipis i administracions, de finançament i de desenvolupament de projectes.

Podeu consultar la memòria que s’ha presentat, que intenta recollir en bona mesura els projectes i accions innovadores que hem posat en pràctica des del 2014 fins enguany. L’elaboració d’una memòria com aquesta, i per tant el balanç de la feina feta, és una bona oportunitat per repensar l’orientació de l’estratègia municipal en matèria d’innovació a la ciutat pels propers anys.

2 respostes a «Ja hem presentat la nostra candidatura per a la distinció “Ciudad de la Ciencia y de la Innovación”»

  1. Excel·lent resum, molt il·lustratiu.

    A banda que us ha quedat maco és molt interessant (i segur que difícil) integrar tot el que fem i donar-li sentit. Bona feina!

  2. Moltes gràcies, Robert! S’agraeixen les paraules
    PD: el cert és que l’estructura (els blocs), ens venien donats per les bases de la convocatoria 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.