Ja tenim aprovat el Pla de Comunicació Interna nou!

Ja tenim aprovat el Pla de Comunicació Interna nou! El passat 7 de juny, la Junta de Govern el va aprovar.

El camí ha estat llarg, però finalment ha madurat i tenim full de ruta nou per a la nostra Comunicació Interna.

Una setmana abans es va presentar a la consultiva de la Junta, i en aquell espai, apart d’explicar la feina que hem fet i el que volem assolir, vam compartir parers i l’alcalde va dir: “…la comunicació interna ha de fer que qui treballa a l’Ajuntament, visqui la institució, estimi la institució, se’n senti portaveu…”I agafant les seves paraules, ara es tracta d’engrescar tothom, tenim un gran repte!

Ara cal tornar a implementar aquest nou Pla i això vol dir que hem de repartir joc. N’estem preparant l’estratègia, i poc a poc encetem vies noves, com aquesta: revifar una revista interna, tenir un espai que permeti feedback, i compartir i continuar treballant sentint que som un gran equip.

Desitgem que tingui una bona acollida i encara que al principi ens costi una mica posar-lo en marxa que, sobretot amb el temps i una canya –ep! molta canya!-, ens faciliti a tota l’organització a estar més al dia, saber què fem, saber qui som, on anem. Esperem i desitgem comptar amb tothom com fins ara i tornem a donar les gràcies per la col·laboració de totes les persones que hi heu dit la vostra i que ens heu acompanyat a arribar a aquest punt.

 

Video: 3 exemples dels avantatges del treball en equip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.