Ja tenim aprovat el Pla de Comunicació Interna nou!

Ja tenim aprovat el Pla de Comunicació Interna nou! El passat 7 de juny, la Junta de Govern el va aprovar.

El camí ha estat llarg, però finalment ha madurat i tenim full de ruta nou per a la nostra Comunicació Interna.

Una setmana abans es va presentar a la consultiva de la Junta, i en aquell espai, apart d’explicar la feina que hem fet i el que volem assolir, vam compartir parers i l’alcalde va dir: “…la comunicació interna ha de fer que qui treballa a l’Ajuntament, visqui la institució, estimi la institució, se’n senti portaveu…”I agafant les seves paraules, ara es tracta d’engrescar tothom, tenim un gran repte!

Ara cal tornar a implementar aquest nou Pla i això vol dir que hem de repartir joc. N’estem preparant l’estratègia, i poc a poc encetem vies noves, com aquesta: revifar una revista interna, tenir un espai que permeti feedback, i compartir i continuar treballant sentint que som un gran equip.

Desitgem que tingui una bona acollida i encara que al principi ens costi una mica posar-lo en marxa que, sobretot amb el temps i una canya –ep! molta canya!-, ens faciliti a tota l’organització a estar més al dia, saber què fem, saber qui som, on anem. Esperem i desitgem comptar amb tothom com fins ara i tornem a donar les gràcies per la col·laboració de totes les persones que hi heu dit la vostra i que ens heu acompanyat a arribar a aquest punt.

 

Video: 3 exemples dels avantatges del treball en equip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*