Conveni dels nostres formadors/es interns per col·laborar amb la Diputació de Barcelona

Després d’un temps proposant aquesta idea finalment ha arribat a bon port. I és que la Diputació de Barcelona ha decidit materialitzar una proposta que els hi fèiem fa temps i que consisteix en integrar els diferents formadors/es que des dels ajuntaments els hi puguem oferir.

En el nostre cas, l’any 2013 vam iniciar el Projecte de Formadors/es Interns i una de les avantatges que vam anunciar era exportar el talent de l’organització més enllà del nostre Ajuntament. Fins al moment formen part de la borsa 47 persones que ja s’han format i acreditat com a possibles docents. Molts d’ells i elles han impartit formació a l’organització, sempre amb una excel·lent acollida i valoració.

 

La nostra alcaldessa ha signat el conveni que ens vincula al projecte “Docents ocasionals d’accions formatives gestionades per la Diputació” i la Diputació ja s’ha entrevistat amb les 5 primeres persones que s’han ofert per impartir algun curs del seu pla d’accions formatives.

Les persones que encara no ens hàgim sumat al Projecte de Formadors/es Interns i  tinguem interès, podem adreçar-nos a la Unitat d’Anàlisi i Desenvolupament, extensions 337 i 216, i estudiaran la manera d’ajudar-nos.

Els que ja som formadors/es interns però encara no hem decidit oferir-nos a la Diputació, ens animen a fer-li un cop d’ull al BAF (Banc d’Accions Formatives adreçades als ens locals) i veure quines accions podríem impartir.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.