JA TENS EL TEU?….Campanya solidària de lluita contra el càncer infantil

La Policia Local de Sant Boi s'afegeix a la campanya solidària de recaptació de fons per a la construcción del SJD Pediatric Center de Sant Joan de Déu, per a la investigació i tractament del càncer infantil. Ens ajudes?

La Policia Local de Sant Boi s’ha adherit a la campanya solidària que busca recaptar fons per a la construcció del futur SJD PEDIATRIC CENTER  de l’Hospital de Sant Joan de Déu, per a la investigació i tractament del càncer infantil.

Pretenem, d’aquesta manera, i conjuntament amb les nombroses policies locals d’arreu de Catalunya que també hi participen a la campanya, vendre escuts brodats i termosegellats a semblança dels que portem els policies de Sant Boi al pit i personalitzats amb els hastag. #pelsvalents, al qual, si cliqueu, obtindreu tota la información relacionada amb la campanya.

Aquesta, que es va iniciar fa uns mesos per part de companys d’altres policies locals, està sent tot un exit i s’espera recaptar els diners suficients, si més no ajudar,  per poder crear el futur SJD PEDIATRIC CENTER, i que serà un del centres oncològics de referència a Europa.

L’adquisició dels escuts brodats (de tirada limitada i fins a esgotar existències) tenen un preu de 4 € i els podreu trobar al mateix Ajuntament, a la Prefectura de la Policia Local, al Casals de barri de Can Massallera, L’Olivera i La Gralla, a més d’alguns altres establiments que, a hores d’ara, s’estan afegint voluntàriament per vendre els mateixos, com la copisteria Copiflash del C/Onze de Setembre, 30, entre d’altres.

La totalitat dels diners recaptats per la venda dels escuts serà convenientment ingressat en compte bancari obert a l’efecte i a disposició del centre hospitalari Sant Joan de Déu.

Si ho creieu convenient, podreu enganxar aquests escuts a la jaqueta o motxilla dels vostres fills, de manera que farem visible la campanya mentre ajudem de manera solidària a lluitar contra la malaltia.

         I tú, ja tens el teu??

6 respostes a «JA TENS EL TEU?….Campanya solidària de lluita contra el càncer infantil»

    1. Perfecte, Josep M.
      Quanta més gent pugui sumar-s’hi, més a prop estarem d’assolir l’objectiu per la qual va ser creada aquesta campanya.
      Moltes gràcies per la teva participació.

    1. Aquesta campanya solidària va ser impulsada inicialment per les policies locals de Sant Celoni i Terrassa i crec que som al voltant de les 80 policies locals les que ens hem adherit a aquesta. Cadascuna d’elles va adquirir els escuts personalitzats de manera independent a l’altra a través de la solidaritat individuals dels agents que van desitjar participar a la causa, sense que la mateixa tingués vocació de coleccionisme, tot i que podria ser una bona iniciativa per a aquelles persones que, de manera individual, estiguin interessades en fer-se amb els diferents escuts. La durada de la campanya per part de cada policia local dependrà del temps en que els escuts a la venda s’esgotin, sense possiblitat de prorrogar aquesta, tret que així es decideixi per part del col·lectiu d’agents (al menys a la P.L.S.Boi), que són els encarregats de demanar-los a l’empresa que els confecciona, pagar-los inicialment de manera individual i solidària i posar-los a la venda, posteriorment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.