Ja tornem a tenir el Pessebre instal·lat a la plaça de l’Ajuntament!

Avui tindrà lloc l’encesa de l’enllumenat de Sant Boi, en tenim la invitació!

 

I el Pessebre ja està a la Plaça, i com que molta gent estem teletreballant a Sant Boi i fora de Sant Boi, no volem que ningú es perdi l’edició d’enguany que estrena figures i ha renovat el disseny.

Després del recull fotogràfic del Pessebre, en aquest mateix article també trobarem el vincle a lAvanç de la programació d’hivern ‘Il·luminem Sant Boi’ que aplega les activitats d’una Fira i un Nadal diferents. i el vincle a la Nota de Premsa que explica com seran les activitats nadalenques.

 

Les fotografies són del company Vicente Aparicio de Comunicació, i les nocturnes de la fotògrafa Cristina Diestro, proveïdora habitual de reportatges fotogràfics de l’Ajuntament.

   

Aprofitem per compartir l’Avanç de la programació d’hivern ‘Il·luminem Sant Boi’ que aplega les activitats d’una Fira i un Nadal diferents. La 74a Fira de la Puríssima es reinventa amb propostes adaptades a les circumstàncies de la pandèmia.

Amb el lema ‘Il·luminem Sant Boi’, aquest divendres 27 de novembre es posa en marxa a la ciutat la programació de la temporada d’hivern. L’encesa de l’enllumenat nadalenc (17.30 hores) és el tret de sortida d’una programació especial que aplega totes les activitats d’una Fira de la Puríssima i un Nadal diferents.

La tradicional encesa de llums donarà inici a la temporada nadalenca a Sant Boi el divendres 27 de novembre a les 17.30 hores (es podrà veure ‘on line’ al Canal Youtube de l’Ajuntament i a les xarxes socials municipals). La il·luminació de carrers i places, que arribarà a tots els barris, s’inscriu en les mesures destinades a reactivar el comerç local i de proximitat, un dels sectors més afectats per la crisi de la COVID-19.

Més info a la Nota de premsa

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.