Ja us trobem a faltar, companys!!

En recents dates, hem perdut a la policia uns quants referents al col·lectiu, amb motiu del seu pas a la seva nova i merescuda situació de jubilació i que, des de Comunicació Interna, ens van informar d’aquesta nova situació en post previ.

Tots, d’una manera o una altra, han deixat el seu segell o empremta entre nosaltres, però entre aquests, volia destacar personalmente les figures de dos companys que, per la seva manera de ser i el seu esperit  marcaran un abans i un després en aquest grup d’uniformats i uniformades.

M’estic referint en concret a la Dolores Fernández i el Pepe Arenas, dues experimentades persones amb mil batalles a les seves esquenes que ja trobem a faltar des del mateix moment en què van marxar i que no vam poder acomiadar com es mereixien degut a l’actual situació pandèmica.

La Dolores Fernándezpersona que dóna ampli sentit a la paraula POLICIA.

Ingrès1980. Una de les dones precursores al col·lectiu quan aquest era integrat majoritàriament per figures masculines, va saber d’adaptar-se a aquesta situació i fer-se valer i respectar pels seus companys amb el seu caràcter afable i acusat sentit de la justícia.

Companya dels seus companys i les seves companyes i enemiga de la mentida i la falsedat. Condescendent amb el feble i ferma amb el delinqüent menys escrupolós, així és la nostra Dolores i així seguirà sent fora de la policia, estem segurs.

Cada un dels companys que hem tingut l’oportunitat de compartir temps i serveis amb ella, hem après, de ben segur, alguna cosa. Coses com que amb iniciativa i compromís s’aconsegueixen objectius que d’una altra manera serien difícils d’assolir, sobretot al carrer, el seu entorn natural des que va ingressar al Cos sense defallir.

Resolutiva i eixerida, s’ha fet estimar pels seus companys, oferint sempre un cop de mà a qualsevol qui l’hagi necessitat, sense caure en prejudicis i mantenint-se integra en tot moment.

Un autèntic model per a futurs i futures policies.

Dolores, aquesta policia estarà sempre en deute amb tu.

Moltes gràcies per tot el que deixes aquí.

José Arenas Àvila, el Pepe. Home experimentat amb ànima jove.

….o un jove amb aspecte d’home experimentat.

 

Ingrés 1984. Sí, aquest és el Pepe. Encara no ens creiem que hagi marxat del nostre costat perquè, en realitat no ho ha fet, almenys, per a algú de nosaltres. 

Un company de cap a peus que ha fet de la seva humilitat, vocació de servei i compromís, la seva bandera de presentació.

De tarannà conciliador, el Pepe  sempre s’ha distingit per ser un home just i pacient quan ha tocat i ferm i taxatiu quan ha calgut. Ha sabut sempre adequar-se a les especificitats pròpies de les tasques  de les diferents unitats en que li ha tocat treballar, guanyant-se l’afecte i respecte dels seus companys i companyes.

Però el que el fa gran com a persona, és que fora de servei, amb els seus amics, és igual. He tingut l’oportunitat de compartir viatges i experiències moteres amb ell i puc dir, sense por a equivocar-me, que el Pepe és d’aquelles persones que van més enllà del compromís que es podria esperar d’un amic qualsevol per què precisament, no és una persona qualsevol!!. 

En fi, un tio genial del que aprendre també unes quantes cosetes i que recordarem per aqui durant molt de temps.

Pepe, recorda que tenim pendent sortideta motera, abriga’t!!!

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.